Recenze blogů aneb jak moc se mi líbí váš blog??

5. ledna 2013 v 9:29 | kate
Dobré ráno, napadlo mě, že bych založila hodnocení blogů, abych se nenudila... určitě to znáte, prostě vyplníte následující dotazník a já vám zhodnotím blog :) Takže pokud chcete, tak vyplňte:

1) Přezdívka
2) Blog (pokud jich máte víc a chcete zhodnotit všechny, tak napište prosím víc komentářů, jakmile totiž nějaký zhodnotím, mažu koment)
3) Jak dlouho blog máte?
4) Kolik článků napíšeš (cca) za týden?
5) Jak moc ti vadí kritika?
6) Souhlasíš s pravidly (viz níže)??
7) Chceš ještě něco dodat?

PRAVIDLA:
1) Hodnocení se budu snažit napsat (poté ho zveřejním na tomto blogu a napíšu vám, že už to je) do týdne, pokud mi to bude trvat dýl, až v tu dobu máte právo mě začít bombardovat komentáři nebo mailama typu "Kdy už to bude?"
2) Blog musíte mít alespoň 1,5 měsíce aktivní (z blogu ležícího ladem nic nepoznám)
3) Pokud se vám mé hodnocení nebude líbit, můžete napsat že se vám nelíbí, ale já ho nezměním!! Je to můj názor a neznamená to, že se kvůli mě musíte měnit :)
4) Nesmíte mi nadávat, že nechápu co je in,....
5) Pokud budete chtít lepší hodnocení, můžete si blog nechat po minimálně měsíci nechat zhodnotit znova (pokud nic nezměníte, tak ignoruji)


HODNOTÍM:
1) První dojem
2) Dess a celkově grafickou úpravu
3) Aktivnost
4) Články (jak píšete,...)
5) Originalitu

 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Ronnie Ronnie | Web | 2. února 2013 v 21:18 | Reagovat

1) Ronnie
2) nayarivera-daily.blog.cz
3) asi 6 nebo 7 měsíců :)
4) za týden? minulý týden to bylo 30, tak asi nějak tak :D :)
5) ani trochu :) spíš naopak, aspoň budu vědět co mám zlepšit :)
6) jop :) ;)
7) už ne :);)

2 Verča Verča | Web | 7. února 2013 v 16:58 | Reagovat

Verča
http://blogovsechzvirat.blog.cz/
Od 2.července 2012.
Jak kdy...
Nevím. :D Prostě napiš vlastní názory na můj blog.
Ano.
Neeee.

3 Verča Verča | Web | 7. února 2013 v 17:02 | Reagovat

[2]: No dodatek asi napíši.TOPLIST MÁM NOVĚ UDĚLANÝ A DANÍ NA BLOGU.Takže kdybych ho měla odzačátku - návštěvnost by byla jiná.

4 Renda♥ Renda♥ | Web | 19. února 2013 v 17:09 | Reagovat

1) Renda♥
2) renaninan.blog.cz
3) 17.7.2012
4) hodně já je nepočítám možná 15
5) vlastní kritika pokud není sprostá tak mi nevadí pokud je právem
6) ano souhlasím
7) ne nepotřebuji :)

tak ahoj a už se těším na hodnocení :)

5 Lady M. Lady M. | Web | 18. května 2013 v 19:02 | Reagovat

1) Lady M.
2) http://sweety-m.blog.cz/
3) od 13.4.2013
4) jak kdy, ale celkem dost
5) podle toho, jestli je pravdivá :D
Ne, moc mi nevadí, aspoň pak vim v čem se zlepšovat.
6) nn

6 Shaine Shaine | Web | 18. května 2013 v 19:59 | Reagovat

1) Shaine
2) Shaine14.blog.cz
3) Jenom jeden měsíc začala jsem od  4.5.2013
4) jak kdy nwm
5) Za kritiku jsem ráda když bude upřímná
6) Yes
7) NN

7 Laila Sitty Laila Sitty | Web | 18. května 2013 v 21:30 | Reagovat

Laila Sitty
fashion-beauty-styl.blog.cz
od 22.1.2012
jak kdy,záleží na škole,ale teď trenuju na mistrovství,takže je to málo
kritiku přijímám a jsem za ni ráda
souhlasím
nene

8 Bella** Bella** | Web | 21. května 2013 v 15:23 | Reagovat

1.) Bella**
2.) www.selgomezval.blog.cz
3.) asi 2 a půl roku
4.) 25 až 30, někdy víc, někdy míň
5.) vůbec :D
6.) ano
7.) ne :)

9 Domi Domi | Web | 22. května 2013 v 18:26 | Reagovat

Domi♥
domi-photograph.blog.cz
jen od 6.5. 2013
podle toho jak mám čas :P
když je kritika slušná přijímám
ano
ne ne

10 Lory Lory | Web | 30. května 2013 v 21:07 | Reagovat

Lory
nej-filmy-a-herci-sveta.webnode.cz
od 25. 3. 2013
cca 12- 16 za týden
no co mám dělat
jj
ne

11 Deni Deni | E-mail | Web | 17. června 2013 v 21:48 | Reagovat

Deni
charmed-all.blog.cz
necelý rok
6 článků týdně
pokud je založená na pravdě a neovlivněná osobní záští, tak proti ní nic nemám
ano
ne

12 *Ashley*/Graphic---Creative.blog.cz *Ashley*/Graphic---Creative.blog.cz | E-mail | Web | 3. července 2013 v 13:11 | Reagovat

1) *Ashley*
2) http://graphic---creative.blog.cz/
3) od 31.10.2012
4) podľa toho akú mám náladu :) niekedy 10 niekedy 5 :)
5) ak je to pravda ja som len rada ak niekto vyjadrí svoj názor :)
6) ano
7) nie

13 Mona Mona | E-mail | Web | 24. července 2013 v 15:15 | Reagovat

Mona
http://red-graphic.blog.cz/
od 16.června
asi tak 10
kritika mi nevadí,naopak,popřemýšlím nad tím a snažím se z ní poučit :)
ano

14 Áď!q Áď!q | Web | 27. července 2013 v 14:30 | Reagovat

○ Áď!q
Adahoubova.blog.cz
○ Od půlky Června jsem ho obnovila ;)
○ 20?! :D Jak kdy ;)
○ Vůbec, jsem za ní ráda.. Alespoň vím jak na tom jsem :D
○ Jistě :)
○ Nn..

15 Cece Cece | Web | 4. srpna 2013 v 23:01 | Reagovat

1) Cece
2) na-parket-chicago2.blog.cz
3) Bude to skoro rok! Od 1.9.2012
4) Přes 10.. Vážně netuším! :DD
5) Vůbec mi nevadí! Já chápu tvůj názor!
6) Ano, souhlas šéfe! :DD
7) Ano, jestli bys mi nepočítala ten Toplist, který mi o prázdninách ukazuje na 200 lidí za týden! Protože když byla škola bylo to číslo max. 800 :-)

16 Lee Lee | Web | 7. srpna 2013 v 20:00 | Reagovat

Lee
leonexxworld.blog.cz
měsíc a něco no :))
přidávám článek každý den :)
:D
jitěžee
nope :)

17 Verča Verča | Web | 9. srpna 2013 v 14:02 | Reagovat

1)Verča
2)vercik24.blog.cz
3)Od 16. března 2013, ale aktivní jsem od letošího srpna :-)
4)Jak kdy :-)
5)Nevadí mi :-) Chci znát tvůj názor
6)Ano :-)
7) Začala jsem až v srpnu, protože jsem se musela učit a první měsíc prázdnin jsem byla mimo (žádná elektronika) :-)

18 Peťa Peťa | E-mail | 10. srpna 2013 v 19:59 | Reagovat

1) *Peťúš*
2) justinbieberandall.blog.cz
3) niekoľko mesiacov asi 2-3 fakt, to neviem odhadnúť :)
4)5 asi tak nejak:)
5) Nevadí mi, v pohode :)
6)Ano :)
7) Nie..

19 © Michaela © Michaela | Web | 22. srpna 2013 v 13:57 | Reagovat

1) © Michaela
2) http://amazing--beauty.blog.cz/
3) si 2 měsíce
4) jak kdy...
5) ani ne...
6) ano
7) ne

20 kate :-) kate :-) | Web | 22. srpna 2013 v 14:52 | Reagovat

Ahojky :) Moc se omlouvám... ale hodnocení blogů bude chvilku trvat... všem so se zapsali se moc omlouvám, jakmile si najdu chvilku volného času dám se do toho, ale teď toho mám hodně :) Děkuji za pochopení :)

PS: pokud se chcete zapsat, můžete, ale počítejte s tím, že to bude chvilku trvat <3

21 Maky<3 Maky<3 | Web | 22. srpna 2013 v 15:11 | Reagovat

1) Maky<3
2) www.denik-maky.blog.cz
3) Asi 2 roky
4) 3-6 :)) Podle toho kolik mám času :3
5) trochu..
6) jj :)
7) Kdyžtak napiš na muj blog.

Děkuju.

22 Ada Ada | E-mail | 25. září 2013 v 18:24 | Reagovat

1)Gabča
2)http://tocode.blog.cz/
3)asi 2 roky,ale znovu aktivní asi měsíc ;)
4)asi 8
5)smířím se ;)
6)ano =)
7)asi ne =P

23 © Michaela © Michaela | Web | 25. září 2013 v 19:21 | Reagovat

• © Michaela
amazing--beauty.blog.cz
• No už to jsou 3 měsíce... :)
jak kdy, ale asi tak průměrně 4, někdy více, někdy méně...
• Nooo, když je pravdivá...
Upřímně mě to třeba trochu zamrzí, ale je fakt, že se pak hodně snažím danou problematiku zlepšovat. Což se ale nedá říct o aktivitě, v ní stále plavu a je mi jasné, že to mi odečte spoustu bodů... :(
• Ano, souhlasím
• Tak třeba:
máš bezvadný blog a ten layout, co teď máš, je nádhernej. Máš skvělé články a já jsem pěkně blbá, že jsem tě teď moc neobíhala a budu se snažit to napravit, protože jsi jedna z adminek, které mám moc ráda a věřím, že by z nás v realu byly dobré kamarádky, tedy soudím to podle tvých názorů atd.
Mám ráda tvůj blog a tebe samotnou, moc moc moc doufám, že ho nikdy nezrušíš a budu si tvé články moct číst i nadále. :)

Přeji krásný večer!

24 Elizabeth Elizabeth | Web | 20. listopadu 2013 v 17:07 | Reagovat

1) Elizabeth Gibsonová
2) elizabethgibsonova.blog.cz
3) Od června, takže takových pět měsíců. :)
4) Jak kdy, minimálně tři, ale spíše více, záleží na času - články jsou většině povídky, které zaberou více času. :)
5) Nevadí mi, pokud je opodstatněná, tak jsem z ní nadšená. :)
6) Ano. :)
7) Moc děkuji a pokud to bude možné, napíšeš mi o tom info na blog? Trpím jaksi sklerózou a zapomínám, i když nechci... :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama